DA   EN   SV
For at se vores fulde sortiment, priser og opnå den fulde adgang til vores webshop, skal du logge ind.
Log ind på din konto her eller registrer dig som kunde her.

Historien bag DCS ApS

Tilbage i 1994 etablerede vores direktør, Jørgen Pedersen, DCS ApS i Trige, nord for Aarhus, med det simple formål at indkøbe og sælge IT-produkter. Siden da er der sket meget, men kunderne er de samme: IT-forhandlere, IT-virksomheder og IT-afdelinger i virksomheder.

Efter at være flyttet til Aarhus i en årrække, flyttede vi i 2016 tilbage til Trige og vores nye faciliteter på mere end 5.000 kvadratmeter, hvoraf størstedelen går til vores sortiment på mere end 250.000 IT-produkter.

Vores DNA er digitalt, og faktisk har vores domæne eksisteret siden 1996, hvilket gør os til én af de første webshops i Danmark. Vores digitale DNA betyder, at vi kan tilbyde en lang række digitale værktøjer til vores kunder, hvor vores webshop og indkøbsportal selvfølgelig spiller en hovedrolle.

DCS ApS blev startet op med kun én computer til at håndtere alle processer - og sådan var det også under vores kraftige vækst i de tidlige år. I dag har vi en del flere computerer og systemer til at hjælpe os med at være den bedst mulige IT-distributør og -leverandør.
Og netop vores systemer spiller en væsentlig rolle i, at vi hver dag kan tilbyde vores kunder et stærkt sortiment til konkurrencedygtige priser og sikre, at alle ordrer er ude ad døren, inden den sidste mand går hjem.

Med 25 års erfaring i IT-branchen har vi stor viden om markedet og opbygget et stort netværk, som gør os i stand til at levere det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris - og med den mest dedikerede service.

Fødderne solidt plantet på jorden - men med højt til loftet og store ambitioner

I dag sidder Jørgen stadig som direktør for DCS ApS, og vi beskæftiger 60 medarbejdere, som på den ene eller anden måde er beskæftiget i processen fra indkøb til salg af IT-produkter, og vores løbende markedstilpasning har betydet, at vi siden etableringen har drevet en en sund, selvfinansieret forretning.

Vi forsøger hele tiden at finde områder, hvor vi kan gøre det lidt bedre i morgen, end vi gjorde i dag, og den tilgang har været en nøglefaktor for, at vi i dag er én af Danmarks største privatejede IT-virksomheder, én af de største IT-distributører i Danmark og omsætter for et treciftet millionbeløb år efter år
- dog med hjælp fra lidt flere medarbejdere, computerer og systemer, end da vi startede op.

> Læs mere om os her