DA   EN   SV
For at se vores fulde sortiment, priser og opnå den fulde adgang til vores webshop, skal du logge ind.
Log ind på din konto her eller registrer dig som kunde her.

Hos DCS ApS er vi bevidste om, at vi har et socialt og miljømæssigt ansvar, og på denne side kan du læse lidt mere om nogle af de initiativer, som præger vores udvikling mod en grundtanke, der kan koges ned til: DCS ApS - en ansvarlig virksomhed.

Miljømæssigt ansvar

Som IT-distributør har vi et uundgåeligt aftryk på miljøet, som vi forsøger at kompensere for i så høj grad som muligt.

Det omfatter blandt andet nedenstående punkter.

  • Emballage: Hos DCS ApS anvender vi i så høj grad som muligt genbrugsemballage og genanvender pakkefyld. Når det ikke er muligt, anvender vi emballage, der stammer fra skove, hvori der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere, ligesom dyr, planteliv og medarbejdere i skovene er sikre beskyttede forhold.
  • Brugt IT: Vi støtter op om alle initiativer, hvor brugt IT genanvendes som alternativer til nye produkter. Udgangspunktet er altid, at vores kunder skal have det rigtige produkt - så vi tænker ikke brugt for enhver pris. Vores kunders tilfredshed og ønsker kommer altid første række.
  • Bygninger: Vores domicil i Trige, Nord for Aarhus, anvender vi LED-belysning, trådløse og centralstyrede termostater, der reducerer energiforbruget i forbindelse med opvarmning med 23 %, ligesom vi i så høj grad som muligt anvender varme udledt af vores interne servere til opvarmning af vores lager. 
  • Elektronikaffald: Vi opfylder alle gældende miljøbestemmelser for håndtering af elektronikaffald og udtjente produkter - og vi opfordrer alle vores kunder til at gøre det samme.

Socialt ansvar

Det er ingen nyhed, at vi hos DCS ApS tager et socialt ansvar. Faktisk har vi altid haft socialt udsatte medarbejdere tilknyttet i forskellige funktioner i vores organisation. Det omfatter medarbejdere, som af forskellige årsager kun kan arbejde på nedsat tid og med særlige hensyn, eller medarbejdere, der er i risiko for at blive "tabt" på arbejdsmarkedet eller som måske har stået uden for arbejdsmarkedet i en årrække. Vores lange erfaring med socialt udsatte medarbejdere gør, at vi er gode til at håndtere mennesker med forskellige diagnoser.

Yderligere er det en fast del af vores arbejde med nye produktkategorier, producenter og leverandører, at vi tjekker op på forhold om såvel miljømæssigt som socialt ansvar hos vores samarbejdspartnere.

Løbende arbejde mod øget ansvarlighed og bæredygtighed

Hos DCS ApS arbejder vi løbende for at forbedre vores status som en ansvarlig virksomhed, der er bevidst om sin rolle i samfundet og de potentielle negative påvirkninger på stakeholders og samfundet, vi måtte have.

Vores CSR-initiativer er ikke afstedkommet fra en formel politik, men derimod et løbende arbejde mod grundtanken om: DCS ApS - en ansvarlig virksomhed.

LÆS MERE OM DCS

 

Har du spørgsmål til vores CSR?

Udfyld formularen herunder, og vi vil vende retur med et svar på din henvendelse.