EN   DA   SV
To gain full access to our webshop, find our entire product range and see our prices, you need to be logged in.
Log in to your account here or sign up as a customer here.

Razer Kiyo Pro 1920 x 1080 Webkamera Fortrådet

Razer Kiyo Pro USB Camera Black

Opnå professionelle videostandarder til streaming og videokonferencer med Razer Kiyo Pro - et FHD USB-webkamera, der har en højtydende adaptiv lyssensor, så du kan nyde skarp, klar kvalitet i enhver opsætning og under alle lysforhold.

Opnå professionelle videostandarder til streaming og videokonferencer med Razer Kiyo Pro - et FHD USB-webkamera, der har en højtydende adaptiv lyssensor, så du kan nyde skarp, klar kvalitet i enhver opsætning og under alle lysforhold.

  • Product no 998401124

    Model RZ19-03640100-R3M1

    Brand Razer USA

    EAN 8886419377146

    Weight 0.54 kg

  • Product information and specifications are guiding only. Without notice, these can be subject to change by the manufacturer. This applies for product images as well.
General
Audio Support Yes: built-in microphone
Connectivity Technology Wired
Device Type Webcam
Camera
Digital Video Capture Resolution 1280 x 720, 1920 x 1080
Digital Video Format H.264
Features High Dynamic Range (HDR), privacy shutter, STARVIS sensor, Corning Gorilla Glass 3
Frame Rate (max) 60 frames per second
Max Digital Video Resolution 1920 x 1080
Type Color
Video Modes 480p, 720p, 1080p, 360/30p
Image Sensor
Type 2.1 MP
Lens Construction
Diagonal Field of View (degree) 90
Focus Adjustment Automatic
Horizontal Field of View (degree) 103
Vertical Field of View (degree) 80
Interfaces
Computer Interface USB 3.0
Expansion / Connectivity
Ports USB 3.0
Miscellaneous
Cables Included SuperSpeed USB cable - 1.5 m
Software / System Requirements
OS Required Windows 8 or later
System Requirements Details Windows 8 - HD 500 MB

Adaptiv lyssensor

Dette FHD-USB-webkamera er udstyret med en større type 1/2,8 ultrafølsom CMOS-sensor med STARVIS-teknologi, der kan registrere, hvor lyse eller mørke omgivelserne er, og tilpasse sig derefter, så billedet bliver perfekt hver gang.

Ukomprimeret 1080P 60FPS

Som et FHD USB-webkamera tilbyder Razer Kiyo Pro et niveau af visuel troværdighed, der er lige så skarpt, som det er jævnt, for den mest optimale videokvalitet og seeroplevelse, du kan få.

HDR-aktiveret ved 30FPS

Få din stream til at poppe med mere levende farver ved at aktivere HDR ved 30FPS, hvilket øger din videos dynamiske område, mens du korrigerer over- og undereksponerede områder.

Vidvinkelobjektiv med justerbar FOV

Fra at vise mere af din opsætning og dine omgivelser til at fange flere mennesker i dit billede giver vidvinkelobjektivet med stor blænde mulighed for tre synsfeltindstillinger, der kan vælges via Razer Synapse.

Fleksible monteringsmuligheder

Den stabile webcam-montering kan vippes til den perfekte vinkel, da den sidder godt fast på din skærm eller dit bord, men den kan også tages af, hvis du foretrækker, at webkameraet sidder på et stativ.

USB 3.0

Med en nem plug-and-play-forbindelse leverer Razer Kiyo Pro et kraftigt 5GB/s kamerasignal til din stream, hvilket giver mulighed for maksimal videoydelse uden nogen form for komprimering.

Cover til beskyttelse af personlige oplysninger

Razer Kiyo Pro leveres med et cover, der beskytter webkameraets linse og giver dig sikkerhed for privatlivets fred, når det ikke er i brug.

Designet med Corning Gorilla Glass 3

For at forbedre billedkvaliteten, holdbarheden og levetiden for Razer Kiyo Pro er linsen designet med Corning Gorilla Glass 3, der er modstandsdygtigt over for skader og ridser. I laboratorietest giver Gorilla Glass 3 op til 4 gange bedre ridsefasthed sammenlignet med konkurrerende aluminosilikatglas fra andre producenter.


RMA