EN   DA   SV
To gain full access to our webshop, find our entire product range and see our prices, you need to be logged in.
Log in to your account here or sign up as a customer here.

Jabra Speak2 40 MS Konferencetelefon Kabling

Jabra Speak2 40 MS - Konferencetelefon håndfri - kabling - USB-C, USB-A - mørkegrå - Certified for Microsoft Teams

Næste generation af professionel lyd i en bærbar speakerphone. Eller dagligstuen. Eller dit hjemmekontor. Eller det der sjove lille bord på ryglænet af sædet foran dig i en tom togkupé. Speak2 40 er klar, uanset hvor du gerne vil holde dit møde. Jabra har udviklet en næste generation af deres verdensførende speakerphones med fuld dupleks-lyd, banebrydende mikrofonteknologi og avancerede højttalere, så hybridarbejde fungerer på dine præmisser.

 • Product no 1001065167

  Model 2740-109

  Brand
  Go to brand's website

  EAN 5706991027273

  Weight 0.36 kg

 • Product information and specifications are guiding only. Without notice, these can be subject to change by the manufacturer. This applies for product images as well.
Produktbeskrivelse Jabra Speak2 40 MS - konferencetelefon
Produkttype Konferencetelefon - kabling - USB-C, USB-A
Anbefalet brug Transportabel elektronik, computer - kommunikation
Yderligere funktioner LED-lys
Farve Mørkegrå
Forbindelsesteknologi Kabling
Lydudgangsmodus Mono
Audiospecifikationer Frekvenssvar 100 - 20000 Hz
Driftsmåde af mikrofon MEMS-retningsorienteret
Mikrofonstøjannullering Ja
Med mikrofoner 4
Kontrolapparat Lydløs, lydstyrke, til/fra, besvar/afslut
Software-certificering Certified for Microsoft Teams
Producentgaranti 2 års garanti
General
Additional Functions LED lights
Color Dark gray
Depth 12 cm
Features Full duplex technology
Height 3.3 cm
Product Type Speakerphone - wired - USB-C, USB-A
Protection Waterproof, dust protection
Recommended Use Portable electronics, computer - communication
Weight 245 g
Width 12 cm
Audio Output
Connectivity Technology Wired
Diaphragm 50 mm
Features Acoustic echo cancelation
Frequency Response 100 - 20000 Hz
Sound Output Mode Mono
Microphone
Audio Input Details MEMS-directional - 150 - 7000 Hz
Features Automatic voice-level adjustment (AGC)
Form Factor Built-in
Frequency Response 150 - 7000 Hz
Microphone Operation Mode MEMS-directional
Microphones Included 4
Noise Canceling Yes
Remote Control
Controls Mute, volume, on/off, answer/end
Miscellaneous
Cable Details USB cable - detachable - 80 cm
Compliant Standards IP64
Included Accessories Pouch case
Software Certification Certified for Microsoft Teams
Software Included Jabra Sound+, Jabra Xpress
Manufacturer Warranty
Service & Support Limited warranty - 2 years
Dimensions & Weight (Shipping)
Shipping Depth 15.5 cm
Shipping Height 4.9 cm
Shipping Width 15.3 cm

Scenen er din

Eller dagligstuen. Eller dit hjemmekontor. Eller det der sjove lille bord på ryglænet af sædet foran dig i en tom togkupé. Speak2 40 er klar, uanset hvor du gerne vil holde dit møde. Vi har udviklet en ny generation af vores verdensførende speakerphones* med fuld dupleks-lyd, banebrydende mikrofonteknologi og avancerede højttalere, så hybridarbejde fungerer på dine præmisser.

Ja, du må lige bryde ind

Det er ikke alle samtaler, der er samtaler. Eksempelvis dem der foregår via en speakerphone, som ikke tillader nogen at bryde ind, når der tales. Speak2 er den første serie, vi har designet og udviklet specifikt til fuld dupleks-lyd, så alle kan tale og blive hørt samtidig. På den måde bevares den naturlige dynamik fra samtaler, der foregår ansigt til ansigt – og det har stor betydning for det virtuelle samarbejde. Kort sagt betyder det, at alle kan bryde ind og blive hørt, hvis de har noget på hjerte.

Lad det være sagt

Du vil gerne høre, hvad dine kolleger siger, men du er ligeglad med Kajs knirkende stol og blæseren på Dortes døende computer. Derfor har den nye generation af den verdensførende Speak-serie* flere mikrofoner end før. Fire for at være helt præcis. Mikrofonerne har ultraavanceret, støjreducerende beamforming-teknologi, der opfanger lyde fra alle retninger og filtrerer forstyrrende baggrundsstøj fra, så du ikke overhører alt det vigtige (så som chefens ros).

Alle fortjener at blive hørt

Nogle tænker højt, og andre har svært ved at få selv det mindste ord sagt. Alle fortjener dog at blive hørt – og det bliver de med vores revolutionerende teknologi til stemmeniveau normalisering. Teknologien justerer stemmer til det samme lydniveau. Resultatet er, at alle kan tale på den måde, der føles naturligt for netop dem, uden at I skal pille ved jeres volumenknapper.

Det er også måden, du siger det på

Glem alt du ved om bærbare speakerphones. Vi har smidt alle regler ud, da vi lavede den nye udgave af vores verdensførende Speak-serie*. Og Speak2 40 sørger for, at dem du taler med, får alle nuancer med. Den har en full-range højttaler på 50 mm med wideband-lyd, der gengiver et bredt lydspektrum, som kan fylde ethvert lokale med stor lyd i høj kvalitet. Du skal bare sørge for at få det sagt.

Ven med alle

Når din speakerphone fungerer med din virtuelle mødeplatform, kan du arbejde sammen med alle, uanset om du sidder ved køkkenbordet, på kontoret eller i dit kolonihavehus. Speak2 40 er certificeret til alle førende platforme. Det betyder, at den optimerer oplevelsen og leverer professionel opkaldskvalitet hver eneste gang. Uanset om du foretrækker Microsoft Teams, Google Meet eller Zoom, kan du altså regne med gnidningsfri plug-and-play og pålidelige møder fra første sekund.

En nyfortolket klassiker

Speak2 40 har fået nye detaljer, og akustikken er optimeret med et nyt højttalercover af stof. Den har dog stadig det ikoniske puck-formede design, som mange kender og elsker. Den er også stadig så lille og robust, at du kan smide den i tasken. Vi kan dog ikke anbefale, at du spiller ishockey med den.

Tag den med dig overalt

Mandag, kontoret. Tirsdag, køkkenbordet. Onsdag … En bænk i parken, måske? Hybridarbejde kan føre dig og din speakerphone på mange ture. Derfor har vi givet Speak2 40 en robust opgradering, der er dit hybride liv værdig. Den har IP64-klassificeret beskyttelse mod støv og vand og et smart etui, så du kan tage den med dig overalt – hver eneste dag.

Fra taske til møde på et øjeblik

Selv hvis du står med en spritny Speak2 40 i en uåbnet æske, er du bogstavelig talt kun få sekunder fra dit første møde. Du skal bare pakke den ud og sætte stikket i, og så er du i gang. Skal vi starte stopuret og lade det komme an på en prøve?

Du kan tage det helt roligt

USB-C er fremtiden, men halvdelen af os har ikke opgraderet fra USB-A endnu. Heldigvis er Speak2 40 den første speakerphone i sin kategori, der har begge stik på samme kabel. Du kan altså bruge den i dag, hvis du stadig har USB-A. Og du kan bruge den i morgen, hvis du får en ny computer. Du kan også holde din speakerphone opdateret med den nyeste firmware via Jabra Xpress og Jabra Direct. Du fortjener nemlig det bedste.

Grønnere for hver dag der går

Vi anerkender, at teknologi ikke altid har været bæredygtig. Men vi arbejder hårdt for at rette op på det. For at beskytte vores planet, tager vi derfor hensyn til bæredygtighed i alle led af produktudviklingen. Kabinettet på Speak2 40 er fremstillet med mere end 50 % bæredygtige materialer**, og den har en række indbyggede dele, der kan repareres eller udskiftes. Resultatet er bedre bæredygtighed, længere levetid på højttaleren og flere produktive kvalitetsopkald for dig og dit team – langt ind i fremtiden. **Bæredygtige materialer omfatter biobaserede materialer og materialer, der genanvendes efter forbrugere og industri.


RMA