EN   DA   SV
To gain full access to our webshop, find our entire product range and see our prices, you need to be logged in.
Log in to your account here or sign up as a customer here.

Jabra Evolve2 65 UC Stereo Trådløs Headset Sort

Jabra Evolve2 65 UC Stereo - Headset - på øret - Bluetooth - trådløs - USB-A - støjisolerende - sort - med opladningsstander

Opkald med høj lydkvalitet er altafgørende, hvis man vil opnå de ønskede resultater. Derfor har Jabra nu gjort den eminente opkaldskvalitet, der kendetegner Jabras verdensførende Evolve-serie, endnu bedre i form af tre kraftige og meget hensigtsmæssigt placerede indbyggede mikrofoner samt Jabras avancerede digitale chipset og den sidste nye signalbehandlingsteknologi. Resultatet er imponerende opkaldskvalitet ved hvert eneste opkald.

 • Product no 995829640

  Model 26599-989-989

  Brand
  Go to brand's website

  EAN 5706991022902

  Weight 0.86 kg

 • Product information and specifications are guiding only. Without notice, these can be subject to change by the manufacturer. This applies for product images as well.
Produktbeskrivelse Jabra Evolve2 65 UC Stereo - headset - med opladningsstander
Produkttype Headset - Bluetooth - trådløs - USB-A
Anbefalet brug Transportabel elektronik, telefon, computer - kommunikation
Yderligere funktioner DSP
Farve Sort
Hovedtelefonmodeller På øret
Forbindelsesteknologi Trådløs
Trådløs teknologi Bluetooth
Bluetooth-version Bluetooth 5.0
Lydudgangsmodus Stereo
Støvisolering Ja
Mikrofon Boom
Kontrolapparat Lydstyrke, lyd fra-knap, besvar/afslut
Bundtet med Opladningsstander
General
Additional Functions DSP
Bundled with Charging stand
Color Black
Earpad Material Leatherette, memory foam
Max Operating Distance 30 m
Product Type Headset - Bluetooth - wireless - USB-A
Recommended Use Portable electronics, phone, computer - communication
Weight 176 g
Audio Output
Bluetooth Profiles Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Bluetooth Version Bluetooth 5.0
Connectivity Technology Wireless
Diaphragm 40 mm
Features Voice control, Busy light, PeakStop technology, Jabra Direct
Headphones Form Factor On-ear
Noise Isolating Yes
Simultaneously Connectable Devices Qty 2
Sound Output Mode Stereo
Wireless Technology Bluetooth
Microphone
Form Factor Headset microphone
Type Boom
Remote Control
Controls Volume, mute button, answer/end
Connections
Connector Type Headset (4 pin USB Type A)
Cable
Detachable Cable Yes
Miscellaneous
Cable Details USB cable - detachable
Compliant Standards G616
Included Accessories Carrying case, USB cable, USB dongle
Power
Battery Headset battery rechargeable
Recharge Time 1.5 hour(s)
Run Time (Up To) 24 hour(s)
Standby Time 1600 hours

Imponerende opkaldskvalitet

Opkald med høj lydkvalitet er altafgørende, hvis man vil opnå de ønskede resultater. Derfor har vi nu gjort den eminente opkaldskvalitet, der kendetegner vores verdensførende Evolve-serie, endnu bedre i form af tre kraftige og meget hensigtsmæssigt placerede indbyggede mikrofoner samt vores avancerede digitale chipset og den sidste nye signalbehandlingsteknologi. Resultatet er imponerende opkaldskvalitet ved hvert eneste opkald. Vi har ganske enkelt sat en helt ny standard for opkaldskvalitet.

En musikoplevelse i særklasse

Med Evolve gav vi dig mulighed for at lytte til musik i høj kvalitet under arbejdet, men med Evolve2 har vi løftet lydkvaliteten op på et hidtil uhørt niveau. Vi har nemlig udstyret dette headset med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højttalere og vores mest avancerede digitale chipset nogensinde. Selv om der er tale om et headset til arbejdsbrug, behøver det jo ikke at være kedeligt.

Suveræn støjreduktion

Baggrundsstøj kan være meget forstyrrende, når man arbejder, uanset om man er på kontoret eller på farten. Når du tager Evolve2 65 på, forsvinder støjen omkring dig med det samme, for de støjisolerende, ovale skumørepuder og ørekoppernes banebrydende vinklede konstruktion blokerer på effektiv vis lyden fra omgivelserne, så der opnås passiv støjreduktion som aldrig før. Vi kalder det en bærbar stillekupé til dit hoved.

Få arbejdsro i stressende omgivelser

Vi har videreudviklet Evolve-seriens busylight, så det nu kan ses fra alle retninger. Det røde lys tændes automatisk, når du er optaget på grund af et opkald eller et telefonmøde, og du kan også selv tænde det blot ved at trykke på en knap. Selv når der er masser af uro omkring dig, kan du altså være helt sikker på, at busylight beskytter dig mod alle afbrydelser fra alle vinkler. Det svarer så at sige til at være iført sit helt eget koncentrationsværn.

Batteri med stor kapacitet

Bruger du en stor del af arbejdsdagen på at gå fra møde til møde, eller arbejder du ofte andre steder end på kontoret? Uanset hvordan din typiske dag ser ud, er det rart at vide, at dit headset ikke taber pusten undervejs. Takket være vores avancerede batterieffektiviseringsteknologi og det imponerende lille chipset er det lykkedes os at klemme hver en dråbe strøm ud af dette kraftfulde trådløse headset, og det har udmøntet sig i en brancheførende batteritid på 37 timer*. Og fordi vi tager højde for alting, er der selvfølgelig også en smart opladningsstander – bare for at være på den sikre side.

Vaskeægte luksus og komfort

Vores målsætning var at udvikle et trådløst headset, der er så behageligt at have på, at man helt glemmer, det er der. Vi har derfor foretaget biometriske målinger af flere hundrede hoveder for at opnå den perfekte pasform, tilføjet bløde ørepuder i hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form, og til sidst samlet det hele med slidstærke kvalitetsmaterialer. Du får med andre ord et headset, der er indbegrebet af luksus.

Tænk ud af boksen

Med dette headset får du meget mere end det, som emballagen umiddelbart antyder. Allerede før du tager det ud af æsken, får du en klar fornemmelse af, at der her er tale om en banebrydende teknologisk løsning, som er alenlangt foran alle andre headset. Og fordi vi altid har det ene øje rettet mod fremtiden, er der allerede firmwareopgraderinger og fordelspakker, som vil gøre det endnu bedre, i støbeskeen. Du har altså meget mere at glæde dig til.


RMA