Bestil din nye PC lige som du vil have den! Brug for hjælp? ring 82 43 47 42

Vælg kategori

Barebones

En barebone er en lille, kompakt computer, som kommer uden en række væsentlige komponenter som CPU, RAM og SSD. De manglende komponenter kan du nemt tilvælge i vores konfigurator, så du kan personlligøre din barebone efter dine behov.

Basis PC'er

Vores Basis pcér er velegnet og bliver bygget til lette kontoropgaver, mail og net-surfing. Med en basis pc kan du nemt blive køreklar uden at overskride budgettet. Du får nemlig en pålidelig og effektiv computer til dine daglige arbejdsopgaver og gøremål. 

Gaming PC'er

Under vores gaming pc serie kan du nemt bygge din egen gamer pc. Med vores gamer PC'er går du ikke på kompromis med computeren kraft. Vælg mellem hundredevis af dele og customise din nye gaming pc efter dine behov og budget.

Home & Office

PC'er velegnet til hjemmekontoret eller som all-round familie PC til spil, billedbehandling osv. Alle maskiner er udstyret med SSD-disk som standard, som sikrer en hurtig opstart af computeren og loading tid når du manøvrere rundt på din computer.

Industri PC'er

Kompakt maskine bygget til 24/7 drift uden blæsere der kræver vedligehold. Understøtter 3 samtidige skærmtilslutninger - 2 digitale og 1 analog.

Nordic Gaming Asgard

Med Nordic Gaming-Asgard serien af gaming PC'er får du 8 forskellige standardkonfigurationer, som du selv kan justere, så de passer til nøjagtigt dit behov. Hvis du er til gamer designs, RGB lys og kraftige gaming computere, så er Nordic Gaming Asgard noget for dig!

Workstations

Kraftige arbejdsstationer med mulighed for RAID opsætning og professionelle Quadro grafikkort. Passer perfekt til arbejde med større programmer og grafiske opgaver. Udstyret med gode ram og en hurtig SSD Hardisk, så du sikrer en optimal hastighed når du arbejder.